Waarom stoom

Waarom stoom


Waarom met stoom reinigen?

Het voordeel van het met stoom reinigen is dat hierbij geen enkel reinigingsproduct gebruikt behoeft te wordt, dit is goed voor het milieu en voor Uw portemonnee, het reinigen en ontsmetten gaat hierdoor sneller en schoner dan op de "normale manier". 
Het extra gebruiken van een reinigingsmiddel, chemicaliën of enig ander product tijdens het reinigen met stoom is meestal overbodig. 
Voor sommige werkzaamheden kunt u in de meeste apparaten een extra middel toevoegen, denk hierbij bijvoorbeeld aan het verwijderen van kauwgom.

Stoom reinigt en desinfecteert het behandelde oppervlak moeiteloos. 
Met stoom is het zelfs mogelijk op de meest moeilijke plaatsjes te reinigen denk hierbij bv. aan rail tussen de douchewanden en schuifdeuren, maar ook tussen radiatoren, zelfs al zijn deze onder de vensterbank geplaatst. 
Maar natuurlijk ook de voegen van badkamerwanden en vloeren worden op een simpele en snelle manier moeiteloos en perfect van schimmels ontdaan en gereinigd.

Ook kunt U ook de voegen van een tegelvloer weer perfect schoon krijgen, immers deze worden door het dweilen steeds vuiler. 
Het vuile dweilwater wordt door de voegen direct opgenomen en dit zorgt ook voor de verkleuring (vuil) van de voegen.

Met stoom is het uiteraard ook mogelijk om de rubbers van ijskasten en diepvriezers te reinigen maar ook de binnenkant van deze apparaten zijn simpel met stoom te reinigen. 
In de keuken zijn ook de meest lastige plaatsjes met stoom reinigen zoals de afzuigkap, de overloop van de gootsteen maar ook langs de kookplaat is het reinigen hiervan een fluitje van een cent.

Geen getob meer met mesjes, satépennen en tandenborstels. 
Met de Forza5 en de 3000A, is het mogelijk gelijktijdig te stofzuigen en te stomen en kunt U ook nog extra vocht of reinigingsmiddelen toevoegen. 
Ook heeft U als voordeel dat U Uw vloeren in één handeling stofzuigt en met stoom reinigt (dweilen) maar ook een direct weer droge vloer achterlaat. Uiteraard behoort het gezeul met emmers en dweilen dan ook tot het verleden. 
Zowel de Forza5, en de 3000A Plus zuigen gelijktijdig met het vuil ook Uw vloer weer droog. 
Geen problemen meer met wachten tot de vloer weer droog is na het dweilen. 
Met de bijgeleverde hulpstukken is het ook mogelijk om ramen te zemen uiteraard zonder strepen, tegelwanden te reinigen van kalkaanslag. 
U stoomt en zuigt gelijktijdig hierdoor wordt losgeweekt vuil, vet en aanslag op de ramen en wanden direct door het apparaat weggezogen.